Kalan Süre

Haberler

Endüstriyel temizlik için en büyük ticaret platformu

Temizlik ürünleri sanayi, dünyayı etkisine alan Covid-19 salgınından sonra ekonominin ve toplum sağlığının en önemli sektörlerinden biri haline geldi. Virüs üzerinde etkisinin kanıtlanması, endüstriyel temizlik ve hijyen sektörünün hem üretim kapasitelerinin, hem de ticaret oranlarının artmasına sebep oldu. 
 
 
 
 
AR-GE ve inovasyona ağırlık vererek dünya genelinde oldukça iddialı konuma yükselen Türk endüstriyel temizlik ve hijyen sektörü, kendileri için organize edilen Avrasya’nın en büyük ticaret platformu İstanbul Cleantech Expo - Endüstriyel Temizlik ve Hijyen Teknolojileri, Ekipman ve Malzemeleri Fuarı’nda uluslararası alıcılarla buluşacak. Fuarı, ABD, Avrupa, Afrika, BDT, Uzak ve Orta Doğu’dan 20 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor
 
Sektör için yeni uluslararası pazarlar oluşturacak olan İstanbul Cleantech Expo, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından düzenlenecek. Zincir marketleri ve yüksek hacimli ürün tedariği yapan profesyonel alıcıları Türk endüstriyel temizlik ve hijyen sektörü ile bir araya getirecek olan fuar, tüm ürün, sistem ve süreçlerin tanıtılacağı ideal platformu sunarak sektörün gelişmesine de imkan sağlayacak.