Kalan Süre

Haberler

Geleceğin temizlik teknolojileri İstanbul Cleantech Expo'da

Dünyada önemi gitgide artan temizlik ürünleri sektörü, hem sosyal hem ticari anlamda büyük bir pazar yaratıyor. Bu büyük pazarın bir parçası olmak için düzenlenecek olan İstanbul Cleantech Expo - Endüstriyel Temizlik ve Hijyen Teknolojileri, Ekipman ve Malzemeleri Fuarı, Türkiye’deki sektörün tek endüstriyel etkinliği olacak.
 
 İstanbul Fuar Merkezi'nde organize edilecek olan fuar, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından alanında Avrasya'nın en başarılı ticari platformu olma hedefiyle hazırlanacak.
 
Zincir marketleri ve yüksek hacimli ürün tedariği yapan profesyonel alıcıları sektör uzmanlarıyla bir araya getirecek olan İstanbul Cleantech Expo, temizlik ve hijyen alanındaki tüm ürün, sistem ve süreçlerin tanıtılacağı ideal platformu sunarak sektörün büyümesine imkan sağlayacak.  
 
Temizlik ürün ve teknolojilerindeki yeniliklere odaklanan fuar, güncel uygulama ve çözümleri sunmanın yanı sıra dünyadaki öneli gelişmelerin paylaşılacağı seminer ve etkinliklerle de hem katılımcı hem de ziyaretçi firmaları rakiplerinden bir adım öne taşıyacak.